Trailrunning podcasts

Als je, zoals ik, dagelijks werkt achter een beeldscherm heb je in daar vaak in je vrije tijd helemaal geen zin meer in. Met vierkante oogjes van het beeldscherm turen kun je natuurlijk ook het best lekker de vrije natuur in gaan. Even al hardlopend lekker ver weg kijken naar vogels, heuvels of gewoon naar de bomen in het bos…

trn

Aan de andere kant kun je niet al je vrije tijd aan actief trailrunning spenderen, af en toe moet je ook herstellen nietwaar? En dan is het lekker om toch wat te lezen over trailwedstrijden, trainingsleer, schoenen en gadgets. Gelukkig is er naast de bak met informatie die er op allerlei websites te vinden is ook nog het verschijnsel podcast. Je kunt ze natuurlijk downloaden op je telefoon en al hardlopend er naar luisteren, maar ik kan niet lopen en luisteren en genieten van de omgeving tegelijk. Als ik loop wil ik rust om me heen. De podcasts luister ik vaak lekker languit liggend op de bank of in bad. Soms is het leerzaam en interessant, andere keren is het alleen amusant en ontspannend.

Knipsel

Persoonlijk ben ik een enorme liefhebber van onderstaande podcasts. Je kunt je er eenvoudig op abonneren en dan zie je vanzelf wanneer er weer een nieuwe uit is. Sommige uitzendingen duren uren (Talk Ultra bijvoorbeeld) en komen eens in de paar weken uit. Anderen zijn korter en komen wekelijks uit. Ik zou zeggen probeer het eens uit. Op de iPad, iPhone, Android tablets en telefoons zit standaard wel een podcast app en anders zijn ze makkelijk te installeren. Via de app kun je onderstaande podcasts makkelijk vinden, ik vind het stuk voor stuk aanraders!

Talk Ultra
Trail Runner Nation
UltraRunner Podcast
Ginger Runner Live (hoewel die beter via Youtube te volgen is)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *