Online Coach nodig?

Al heel lang geleden sinds ik als trainer bezig ben geweest. Ik mis het ook best wel. Ik kan natuurlijk zelf lekker trainen, eventueel met een maatje, maar het begeleiden van een groep is ook erg leuk. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die wel een doel hebben gepland voor later dit jaar, als hopelijk de Covid-19 ellende wat minder is en er meer mogelijk is. Ik hoop tegen die tijd weer te starten met heuveltrainingen, stokkentrainingen, klim- en daalclinics, socialtrails etc.

Het lijkt me ook leuk om dan weer met een groep naar een mooi (ultra)doel te werken. Maar tot die tijd ben ik beschikbaar voor online begeleiding bij je training, het opzetten van schema’s etc. Zoek je dus een coach om naar een doel te werken of gewoon om je een virtuele schop onder je achterwerk te geven en weer in beweging te komen? Neem gerust contact met me op.

André

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *