Over mijzelf

10497406_805278346158450_964025728635981305_o

Trailrunning is een tak van hardlopen die snel populairder wordt. Ook één die zich goed leent voor mooie foto’s, stoere verhalen en heel veel gadgets. Ik vind het geweldig om dat via deze website met anderen te delen. Hardlopend urenlang genieten van de natuur, over kleine paadjes en liefst ook nog met wat heuvels er in om het nog mooier en spannender te maken. Oost Nederland bied perfecte mogelijkheden om onze favoriete hobby te beoefenen. Als echte Achterhoeker zie ik Oost Nederland maar even als ‘aan de goede kant van Arnhem’, een gebied dat groter is dan je misschien zou denken.

Prachtige heuvelgebieden als de Veluwezoom, het Montferland en de Lochemse Berg zijn ideaal voor het trainen van hoogtemeters. Maar er zijn bijvoorbeeld ook talloze mooie bos- en veen gebieden waar je urenlang kunt ronddwalen, rivieren die je over de maaipaden kunt volgen enzovoort. Ik probeer zoveel mogelijk van deze plekken te ontdekken en via deze site te delen. Mocht je zelf ook een mooie route hebben (bijvoorbeeld als gpx bestand of als link of afstandmeten.nl of iets degelijks) of een goede tip dan hoor ik het graag. Je kunt me mailen op dit adres

Nog leuker dan in je eentje te genieten van al dat natuurschoon is om het samen te doen. Ik hoop dan ook regelmatig een gezamenlijke training te kunnen organiseren. Daarover zal ik dan ook op deze site ruim van tevoren een aankondiging van doen en achteraf natuurlijk een verslag van hoe het was. Mocht je vrijblijvend tips willen hebben of zelfs begeleiding bij een schema naar een wedstrijd, mail me gerust.

Momenteel kan ik terugkijken op zo’n 35 jaar ervaring met duursporten als survivalrun, hardlopen (zowel op de weg als off-road), MTB’en etc. Ik liep al trails voor de term uitgevonden was 🙂 Daarnaast  heb ik in de loop van de jaren een stevige theoretische achtergrond opgebouwd. In een ver verleden heb ik een diploma (sport)fysiotherapie en een diploma Trainer Loopgroepen (tegenwoordig Looptrainer 3 bij de AU) behaald en vele clinics en workshops bezocht en gegeven. Ook heb ik het diploma Trailrun Trainer 1 behaald.  Anatomie, (sport)fysiologie en bewegingswetenschappen vind ik mateloos interessant en ik probeer via internet dan ook steeds op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten.

André Bleumink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *