Trailrunning Oost Nederland verhuist…

Deze site bestaat inmiddels een jaar of tien. Het is altijd mijn doel geweest om verhalen en wetenswaardigheden op trailgebied met jullie te delen op een niet commerciële basis. Nu blijkt het abonnement bij mijn provider steeds duurder te worden, daarvoor krijg ik snellere servers, meer bandbreedte etc. Maar dat heb ik helemaal niet nodig, er komen nog steeds geen duizenden lezers per week op mijn site. Maar helemaal opdoeken gaat me een stap te ver aangezien ik het nog steeds leuk vind om af en toe een verhaaltje te publiceren. Ik heb daarom besloten mijn site over te hevelen naar een gratis aanbieder en de incidentele reclame uitingen daar voor lief te nemen.

De oude site blijft nog een tijdje in de lucht maar ik heb alles gekopieerd naar het volgende adres:

https://trailrunningoostnederland.wordpress.com/

Het uiterlijk is wat aangepast maar op de nieuwe plek kan ik denk ik wel weer een tijd vooruit.

André

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *